Piirakka "mitä kaapista sattuu löytymään"-periaatteella, hyvää tuli!
Myllyn Paras ruis-kaurapohjataikina
Täyte:
100 g kinkkua (tai esim. poroa)
1 pieni paprika
pari parsakaalin kukintoa pieneksi paloiteltuna
fetajuustoa
kirsikkatomaatteja
2,5 dl ruokakermaa
2 munaa
125 g creme fraiche
½ mustapekkajuusto
2 tl suolaa
Painele sulanut taikina piirakkavuokaan. Pilko ja ripottele kerroksittain pohjan päälle kinkkua, paprikaa, fetaa ja parsakaalia.
Sekoita kulhossa munat, ruokakerma, creme fraiche ja murusteltu mustapekkajuusto sekä suola. Kaada täyte pohjan päälle. Painele puolitetut kirsikkatomaatit päälle.
Paista 180 asteessa noin tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti