torstai 1. elokuuta 2013

Katariina-mekko

Pikasurautuksena Katariina-mekko, jälleen kerran. Moneskohan lienee jo... Kokeilin tällä kertaa tehdä ylä- ja alaosan eri kankaista, molemmissa perhosia. Koko kesä on mennyt muissa hommissa joten ompelukset on olleet niin vähissä että ei vaan ole ollut aikaa eikä toisaalta jaksamista alkaa kokeilla muita kaavoja, joten tällä samalla on menty :D Tähän mekkoon tosin tuli matalampi tuosta rintamusosasta kuin oli tarkoitus. Tehty taas 110/116 cm kaavoilla mutta pituus seuraavasta koosta 122/128 ja kuminauhojen pituudet taas edellisestä koosta 98/104.
 
Ompelin vahingossa tätä mekkoa tehdessä saumurilla nuppineulaan joten saumurin terät on entiset mikä rajoittaakin sitten hetken aikaa ompeluita :( "Jossain" minulla on kyllä olemassa teroitetut varaterät, ja tuon "jossain"-paikan osasi mieheni heti paikallistaa talomme yhteen huoneeseen joka on tällä hetkellä remppatarvike-kirppiskama-yms-varastona ja sisältää myös parikymmentä pahvilaatikkoa, ja jossain noista pahvilaatikoista on pienen pieni pussi jossa terät ovat :P

Mekkokuvassa ei näy yläosan pienikuvioinen kangas kunnolla niin  tässä lähikuvaa. Molemmat kankaat Eurokankaan palalaarista.
 
Vielä sovituskuva. Perhoskankaasta tein vielä mekon kanssa sopivan kolmiohuivin.
 

2 kommenttia:

Millamari kirjoitti...

Katariina valloittaa aina :-) kaunis kuosilöytö!

Lilinella kirjoitti...

Onpa supersuloinen mekko :)