tiistai 14. toukokuuta 2013

Fimovillitys ja herkulliset korut

Jo ainakin vuosi sitten suunnittelin tilaavani fimo-massaa ja kokeilla millaista sen muotoilu on. No, vasta nyt sitten tuli tilattua massaa kokeeksi, ja hurahdin siihen täysin! Minulle ominaista on se että kun jostain innostun, niin kyseisen innostuksen parissa hurahtaa sitten aika melkeinpä siinä määrin että lopulta kyllästyn koko hommaan ;)
 

 
Fimoista syntyi muutamassa illassa hirveä määrä korviksia, näissä kuvissa vasta osa. Tässä kuvassa lakka-, muffinssi-, prinsessakakku-, sitruunatorttu- ja kahdet erilaiset donitsikorvikset. Esim. kakkukorviksia syntyy kerralla 3 paria samanlaisia, joten heräsipä itselleni kysymys mitä ihmettä teen tällaisella määrällä korviksia?? :D Korviksia on nyt kaiken kaikkiaan jo useampi kymmenen paria! Iso osa saakin nyt sitten mennä myyntiin.

Mustikkapiirakka-, vaahtokarkki-, vadelma-, suklaakakku-, mansikkajuustokakku-, korvapuusti- ja viinirypälekorvikset. Noita kakkupala-koruja etenkin on hauska tehdä. Täytynee hankkia erilaisia korutarvikkeita niin voin korvisten lisäksi tehdä vaikkapa kaulakorujakin näistä fimoiluista.

4 kommenttia:

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Oletpas taitava, minä kade kipeinen sormineni. Ovat tosi kivoja

Tiina Laamanen kirjoitti...

Ihania ovat korvikset ja kaikki muutkin <3 Olet erittäin taitava nainen..:) Minäkin haluaisin samallaiset taidot kuin sinulla.. olen kade:) Voisit laittaa tänne kuvia kaikesta leivonrtaan olevaa niin voisin kokeilla...jos tulee mitään:) Kuvat ovat erittäin hyvä laatuisia voisitko laittaa ohjeita mekon tekoon jos joku haluaisi kokeilla:) Seuraan blogiasi se on niin hieno ja oma laatuinen:) Kiitos!!

Mari kirjoitti...

Tosi onnistuneita kaikki! Nuo lakkakorvikset on hauskat, tuollaisia en ole ennen nähnytkään :)

Elisabeth kirjoitti...

Onko sinulla vielä myynnissä nuo korvapuustikorut?

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/