maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lörppäpipo rusettikoristeella

Tekaisin 7-vuotiaalle tytölle lahjaksi lörppäpipon ihanan pehmeästä viininpunaisesta mikrofleecestä. Kuvassa pipo on 4-vuotiaan päässä joten on ihan liian iso hänelle. Kukkakoriste on tehty huovasta, ja kukka on kiinnitetty pinssipohjaan, eli koristeen saa helposti irti piposta ja sitä voi käyttää halutessaan rintaneulana tai siirtää vaikka ihan toiseen pipoon tai vaikka reppuun koristeeksi.

Takaa pipo on rypytetty, ja niskaan kiinnitin vaaleanpunaisesta satiininauhasta tehdyn rusetin. Oma tyttö tykkäsi piposta etenkin tuon rusetin takia niin paljon että tilasi itselleenkin samanlaisen :)

Tykkään usein "paketoida" itse tekemäni lahjat myös itse tehtyyn kangaskassiin. Tälle pipolle tein lahjapakkaukseksi tällaisen pinkin pienen kassin, kooltaan tämä on n. 28x22 cm. Kassin sangat on ihan vaan valkoista satiininauhaa. Kassin sisään sujautin pipon lisäksi jotain muutakin pientä :)
 
Onpas muuten ihanaa kun kevätaurinko paistaa kirkkaasti jo pitkään ja ainakin viikonloppuisin sitä ehtii kuvaamaan ompeluksia päivänvalossa. Talvella hämärässä räpsityt kuvat on todellakin hämärässä räpsityn näköisiä eikä ompeluksetkaan pääse niissä oikeuksiinsa.

Ei kommentteja: