sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Joulua myöhässä

Vai lähes vuosi etukäteen... ;) Mm. muuttokiireiden keskellä blogin päivitys jäi ihan retuperälle joulukuun ajaksi. Alkuvuoden taas yritin epätoivoisesti saada ladattua tänne kuvia onnistumatta siinä, kunnes tajusin koittaa eri selaimella. No, nyt toimii :)

Tässä jälkikäteen jouluiset huopapinnimallit. Muitakin malleja olisi pään sisällä ollut odottaen toteuttamista, mutta aika ei antanut myöten toteuttaa kaikkia, näitäkin muutamaa mallia tuli väännettyä myyntiin sen verran, ensi jouluksi sitten jotain uutta. Vähän hämärässä otetut kuvat ja ei ilmeisesti tullut otettua lainkaan kuvia hiuksissa kun en sellaisia tiedostoistani löytänyt.

Ruskeasta huovasta ajattelin tehdä erilaisia piparkakkupinnejä, ideoita hain tutkimalla omia piparkakkumuottejani että minkäs muotoisia pipareita niitä nyt onkaan. Piparkakku-ukko olisi vähän hankalampi toteuttaa pinninä joten siksi piparkakkuakka. Lisäksi kukkapipari ja sydämiä. Tein myös kokeeksi yhden possupiparin, mutta siitä ei kukaan olisi ottanut selvää mitä se esittää, joten possu ei päässyt tuotantoon ;D Ehkä ensi jouluna kokeilen uudestaan toisenlaisella mallilla :) Lisäksi kuvassa lumiukko ja tonttulakki. Lumiukolle olisi voinut laittaa lisäksi pari nappia, nyt kun tuota kuvaa katsoo... 

Ja vielä joulukuusia.

1 kommentti:

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Kivoja ovat ja toivottavasti sait myytyä ..
Minulla vieläkin ohjelmia kuvien kanssa.. katsoo nyt milloin jaksan keskittyä asiaan enenmmän..